přihlásit
banner aktuality

CELÝ TÝDEN VYBRANÉ KURZY ZDARMA

osobnost aktuality

Jméno osoby

pozice osoby

Chcete udělat něco pro své zdraví a osobní rozvoj? Nebo hledáte něco užitečného a zajímavého pro své zaměstnance? Můžete se podívat na výběr z naších kurzů. Týden vysílání zcela zdarma ve Vámi zvoleném čase. Když se Vám kurz zalíbí, můžete si ho zakoupit a otestovat se. Pokud si vyberete kurz pro své zaměstnance, vytvoříme Vám výhodný balíček na míru.

Základy telefonování

Tento kurz je rozdělen do dvou částí. V první části se lektorka Jana Pituchová věnuje teorii. Rozebírá verbální a neverbální komunikaci. V druhé částí se věnuje rozboru telefonního hovoru na praktické ukázce. (délka kurzu 23 min, placená verze obsahuje test)

Jak cvičit a být fit na HOME OFFICE

V tomto kurzu Vám fitness trenérka Lucie Pospíšilová ukáže, jak jednoduše můžete zůstat fit, i když jste nuceni zůstat doma. Poradí Vám pár jednoduchých cviků s vlastní váhou nebo pomůckami, co najdete doma a zvládne to každý, zabere to chvilku a můžete to dělat i každý den.

(délka kurzu 31 min, placená verze obsahuje test)

Optimální stravování pro pracovní den

Jídlo během dne je jedním z našich hlavních hnacích motorů, proto nám Petr Havlíček poradí, kdy a co během dne jíst, abychom během pracovního zápřahu z jídla co nejvíc vytěžili.

(délka kurzu 31 min, placená verze obsahuje test)

Zákaznická typologie (nejen) pro obchodníky

Zákaznická typologie jako nástroj pro zvýšení přesvědčivosti (nejen) obchodníků. Díky tomuto kurzu od Pavla Janouška lépe pochopíte typické prvky v komunikačním a interakčním stylu zákazníků a obchodních partnerů.

(délka kurzu 44 min, placená verze obsahuje test)

Vedomá reč tela

Lektorka Monika Stehlíková Vám ukáže, jak vlastně funguje neverbální komunikace. Vědomá řeč těla je program pro zlepšení vlastního neverbálního projevu a schopností číst neverbální komunikaci druhých. (délka kurzu 43 min, placená verze obsahuje test)