přihlásit
banner aktuality

OPEN DAY aneb Co plánujeme na rok 2024?

osobnost aktuality

Jméno osoby

pozice osoby

Když sesterská firma Health communication jede na kongres, ani Eduwin nesedí doma (čti v kanceláři). Táhneme za jeden provaz a pomáháme si. V rámci pražského kongresu HealthComm Profesional jsme spojili příjemné s užitečným a uspořádali vedle akce pro lékárníky a farmaceutické asistenty také náš Open Day.

Program Open Day byl jasný. Ukázat našim klientům a obchodním partnerům, jaké novinky a projekty plánujeme na příští rok, např. velký 3D kongres zaměřený na širokou veřejnost Tvé zdraví nebo Víno fórum pro milovníky vína. Nechyběla soutěž ve virtuální realitě ve hře VR-exeso. Tu ovládly ženy, a odnesly si domů poukázku na zážitek: jízdu v rychlém autě od Sportdrive. Schválně, jak to bude dámám slušet za volantem Mustangu, Lamborghini nebo Ferrari? Myslíme, že náramně! Všechny byly nadšené.
Hra pro VR zaujala i moderátora kongresu, jehož hlas znáte z vysílání rádia Evropa 2, Petra Říbala. Ve volné chvilce si zahrál hned třikrát po sobě. 

Nebyli jste na Open Day, ale zajímá vás, co chystáme za novinky? Napište nám na eduwin@eduwin.cz. Představíme vám je sólo. 

Toužíte obohatit váš vánoční večírek nebo jinou akci virtuální realitou a VR-exesem? Zavolejte projektovou manažerku Eduwinu: Pavlínu Arely na telefonu 739 991 551

Pár fotek z akce najdete na našem firemním profilu na Linkedin

 Videorecenze VR-exesa od moderátora Petra Říbala